lørdag 12. januar 2013

10 gode grunner til å reise til Thailand


Her er 10 gode grunner til hvorfor akkurat du burde ta deg en tur ned til Thailand minst en gang i ditt liv!





1. Personlige tjenester


Om du er glad i personlige tjenester som: Massasje, privat guide, særbehandling med VIP, egen taxi for en hel dag eller rett og slett god personlig oppfølging, er Thailand stedet for å dra. På grunn av den fattigdommen som er der nede koster det nesten ingen ting for tjenestene. Ta for eksempel massasje som koster 200 bath for en hel time. Omregnet i Norske kroner blir det ca 35 kr (avhengig av kurs).



2. Fantastiske strender


Om du drømmer deg bort til land med sandstrand av den fineste kornsort og turkis hav, har du all mulighet til å oppleve det. De fleste strendene av ypperste kvalitet finner du gjerne på øyene rundt fastlandet som koh samui, koh tao og phiphi øyene.



3. Myldrende korall liv


Det føles som å dykke i et akvarie om du blir med på guidet tur til områdene hvor det er mye koraller. Dette er noe som tilbys de fleste steder der hvor det er turister. Prisen er heller ikke noe å si på når man legger sammen leie av snorkel utstyr, turen og maten man kan få servert.



4. Fantastisk mat


Thailand er kjent for sitt kjøkken og de fleste steder kan man være trygge på at renslighet har en høy prioritet. Når det kommer til de forskjellige rettene de har å tilby, er mye av maten ganske så sterk. Noe som gir en unik følelse av å være i Thailand.


5. Smilets land


De er kjent for å kalles for "smilets land" på grunn av deres unike smilende service. Når du kommer dit, må du prøve å legge merke til hvor mye folk smiler til deg. Dette er en utrolig god følelse som gjør at du føler deg trygg og godt mottatt.



6. Singha Øl


Bare ølet i seg selv er verd turen til Thailand. Selv de som egentlig ikke er spesielt glad i øl faller for denne fristelsen som er blitt en av de mest kjente øl merker i Asia.



7. Den fantastiske naturen


Ingen ting er som følelsen av å sitte i en oase når man spiser frokost. Servert store fat med fersk frukt og papegøyer som snakker i trærne rundt deg. Dette er rett og slett som å gå i en botanisk hage uten tvil! Sammenligner man for eksempel med Spania, vil du fort se hvor utrolig trist dette landskapet er med rød stein og sand uansett hvor du snur hodet og vil derfor miste sin glans når du har besøkt Thailand.



8. Thai kulturen


Da jeg var der nede sist, valgte vi å holde oss litt utenom de stedene hvor turistene oppholdte seg. Vi merket fort hvor koselig det var å bli bedt inn i andres sine hjem og snakke med familiene. De er absolutt ikke redd for å dra inn fremmede i husene sine og gjør dagen gjerne litt ekstra spesiell bare på grunn av at du er der.



9. Kulturelle bygninger og mesterverk


Uansett hvor du er i landet, er du ikke langt unna en stor Buddha statue. De har gravstøtter på størrelse med boligblokker og tempel forgylt i gull. Når man tar seg guidet tur i disse områdene vil man lære utrolig mye god og interessant historie. Visste du at Trondheim er over 1000 år gammel mens Bangkok som er en av verdens største byer ble grunnlagt på slutten av 1800 tallet?



10 Møte Thai Damer


Er du på utkikk etter å finne deg en kone, kan Thailand tilby det du søker etter. Det er utrolig mange damer i Thailand som drømmer om å finne en mann i fra Scandinavia. De  vet at vi har en annen holdning til damer som gjør at vi er meget ettertraktet der nede. De fleste som ønsker seg en kone vil få det der nede.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar